Michael Liu's House in Silverstrand Residential Space

Michael Liu Portrays The House in Silverstrand Residential Space

Michael Liu, the lead designer of the award winning design House in Silverstrand - Residential Space by Michael Liu explains, Nestled in the mountain side, this house captures the ocean view of Silverstrand. The owners have been living there for over 15 years and knowing the shortcomings of the place, they were keen to transform the place into an innovative, yet, practical house to better suit their needs. In order to improve the owner's living quality, the designer carefully analyzed the original flow of the house and the owners’ habits and tailor-made a new flow for the owners, such as changing the location of the entrance, the area of the upper part and the staircases..

Michael Liu's House in Silverstrand Residential Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58803

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Quarterly homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2018 Design Quarterly - design-quarterly.com - All Articles