Residential:m4 House by Equipo Zooco Estudio

Equipo Zooco Estudio Spotlights The M4 House Residential

Equipo Zooco Estudio, the creator of the awarded project Residential by Equipo Zooco Estudio spells out, M4 House is the result of the rupture of three pure volumes because of the orientation. The house locates at the top of land and it was designed due to the forest that grows around the house. The different volumes breaks themselves in order to create several points of view, orientations and openings in the facades. .

Residential:m4 House by Equipo Zooco Estudio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=76406

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Quarterly homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Quarterly - design-quarterly.com - All Articles