Office Building by Aedas

Aedas Creates The Unilever Headquarters Office Building

Aedas, the designer of the highlighted project Unilever Headquarters - Office Building by Aedas illustrates, Unilever Jakarta is a green and people-centric contemporary office with layout referencing the traditional Indonesian village to promote values of nature, community and diversity. Its natural-lit courtyard atrium connects all parts of the office. High visual connectivity and common spaces along the atrium encourage collaboration and cohesion, fostering a close-knit community. The building uses indentations to introduce greenery and shifting floorplates to reduce solar heat gain..

Office Building by Aedas Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64861

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Quarterly homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Quarterly - design-quarterly.com - All Articles